1-op-1 coaching

Beweeg van goed naar beter met ‘Lichthuis’ coaching!

Wil jij het maximale uit jezelf halen?

Loop je ergens tegen aan of voel je dat er nog meer mogelijk is in je carrière, ondernemerschap of in je privéleven?

1-op-1 coaching helpt jou hierbij.

NT1_9097

Coaching is iets voor jou als:

“Bij Wieske moet je zijn als je verder wilt groeien in je carrière en bereid bent dit op een dieper niveau aan te pakken.”

Robert-Jan, Eigenaar Groeileaders
NT1_6219

Kies jouw coachplan

Als je aan de slag wilt met jouw vraagstuk zijn er verschillende opties waaruit je kan kiezen!

Of je nu een incheck moment nodig hebt of je wilt maximaal resultaat boeken met een intensief traject. I’ve got you covered!

Ieder coachtraject start met een gratis online coachsessie om jouw vraag helder te krijgen en te ervaren of er een klik is! In overleg bepalen we daarna de volgende stap en welk plan het best bij jouw vraag en het te behalen resultaat past.

Wat is de beste keuze voor jou?

Het Flow plan is zeer geschikt voor mensen die zichzelf al goed kennen. Wanneer je al inzicht hebt in jouw belemmerende patronen en overtuigingen, maar even vastloopt kan het enorm veel ruimte en energie bieden om met een onafhankelijk persoon aan de slag te gaan. Kort maar krachtig werken we met een specifieke vraag zodat je weer in flow komt.

Bij het Improve plan starten we eerst met het inzichtelijk maken van je patronen en overtuigingen en werken we stap voor stap toe naar de kern van jouw vraag. Je ontvangt naast de coachsessies ook extra ademhalingsoefeningen en meditaties die jouw ontwikkelproces ondersteunen.

Wil je het maximale uit jezelf en de coachsessies halen, kies dan voor het Transform plan. In de 2 uur durende sessies hebben we net iets meer ruimte om stil te staan bij wat zich aandient. Daarnaast geef ik je tussentijdse opdrachten mee en is er de mogelijkheid om tijdens het gehele traject contact te houden via WhatsApp of telefoon.

Plan nu alvast je gratis online coachsessie* in en dan verken ik samen met jou je vraag & welk plan het beste bij jou past!
*De online coachsessie is gratis en geheel vrijblijvend.

Altijd een passend coachplan

Meest gekozen

Flow plan

975,-

Improve plan

1475,-

Transform plan

1675,-

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Tussentijds switchen van plan is mogelijk. Verlenging van een traject kan in overleg.

Wat anderen zeggen

NT1_6113

Hoe ik te werk ga

Subtiel en down-to-earth begeleid ik jou naar de kern van jouw vraagstuk. We gaan samen op ontdekkingsreis.

Dit doen we door te praten en te analyseren zodat we de vraag kunnen aanscherpen, maar ook door te voelen, de kracht van de stilte op te zoeken, het lichaam te betrekken of door te bewegen.

Ik zet mijn intuïtie in om datgene wat soms moeilijk onder woorden te brengen valt boven tafel te krijgen met als doel jou te begeleiden in het zetten van de volgende stap in jouw ontwikkeling.

Als gecertificeerd coach zet ik methodieken in vanuit:

Locatie
De sessies vinden plaats op een locatie in Hilversum. Werk of woon je in het buitenland, dan kunnen sessies ook online plaats vinden.

“Wieske is een geweldige coach die mij harder heeft laten groeien dan ik vooraf had voorspeld. En op een manier die ik zelf ook niet had verwacht, maar door een ongedwongen geleidelijke aanpak wist ze mij verder te brengen. Met verrassende opdrachten, haarscherpe conclusies en een directe hands on aanpak wist ze mij te triggeren op onderwerpen waar ik eerst niet voor open dacht te staan. Door haar directe aanpak kon ik ook de wat meer “zweverige” onderwerpen goed omarmen.

Bij Wieske moet je zijn als je verder wilt groeien in je carrière en bereid bent dit op een dieper niveau aan te pakken.”

Robert-Jan, Eigenaar Groeileaders
1-op-1 coaching

Klaar voor die volgende stap?

Plan direct je gratis coachsessie met mij en ontdek wat jij nu nodig hebt om verder te groeien in je privé of zakelijke leven.