Body & Breathwork

Body & Breathwork zorgt ervoor dat je blokkades in de vorm van diep in het lichaam opgeslagen spanning, stress en trauma los kunt laten. Hierdoor zal je levensenergie weer vrij gaan stromen waardoor belemmerende patronen transformeren en je een andere relatie krijgt met jezelf en de wereld om je heen!

NT1_6041
relaxed-woman-holding-hands-namaste-yoga-pose

Wat is Body & Breathwork?

De BRTT methode (Body remembers trauma therapy) is ontworpen om door de vele lagen van je lichaam pantser heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam en geest. Ons brein houdt niet van pijn en ongemak en is geneigd stressvolle of traumatische ervaringen te vergeten of te onderdrukken. Ons lichaam daarentegen houdt de nog niet verwerkte spanning en emoties vast. Dit kan emotionele, lichamelijke en psychische klachten tot gevolg hebben. In een 3 uur durende sessie laat je op een veilige manier via effectieve lichaamsoefeningen en ademhalingstechnieken emotionele blokkades los en neutraliseer en kalmeer jij je zenuwstelsel waardoor je krachtiger en energieker door het leven kan.

Wil jij een body & Breathwork sessie ervaren?

In samenwerking met Kim Oostendorp bied ik groepssessies aan. 

Kom naar één van onze groepssessies waarin je gelegenheid krijgt te verbinden met dat wat er bij jou van binnen speelt. We ontvangen je op een fijne plek waarin jij in liefde en aandacht kan stilstaan bij wat er in jezelf leeft. Elke beleving is anders. Klein, groots, wild, zacht, liefdevol, verdrietig of ingetogen. Een sessie geeft je precies wat je nodig hebt en is een cadeautje aan jezelf. Meerdere sessies over een langere periode vergroten het gevoel van in balans zijn, geven vrede en rust in lichaam en geest.

Wanneer zijn de groepssessies?
Donderdagavond 27 juni 2024
Donderdagavond 12 september 2024

Tijden
Avond: 19.15 tot 22.00 uur

Boek je plek (4 tot 6 plekken)
Mail naar info@bodybreathwork.nl

Praktische informatie
Bezoekerslocatie: Fysio van Straten, Heideveldweg 12, Laren.              www.bodybreathwork.nl

Prijs: 95 euro per groepssessie.

Wil jij liever een 1 op 1 Body & Breathwork sessie ervaren? Stuur mij dan een persoonlijke mail op: wieske@licht-huis.nl. Het tarief voor een 1 op 1 sessie wijkt af van een groepssessie.

Wil je meer informatie over wat je van een body & breathwork sessie kan verwachten en of de sessie iets voor jou is?

Vul je naam en e-mailadres in en ik stuur jou mijn pdf met meer informatie.