Business coaching

In samenwerking met Ruben van Pelt

“The road to success is always under construction”
– Lily Tomlin –

Je wilt vooruit, ontwikkelen en groeien. Op veel vlakken lukt het je, maar soms ook niet. Je zit niet altijd lekker in je vel en worstelt met de vraag wat je nou eigenlijk wilt. Of je voelt dat er meer in zit, maar je weet niet welke stap je nu moet zetten.

De verschillende methodes en unieke werkwijzen die zowel voor mijzelf als voor vele anderen hebben geleid tot grote successen zet ik tijdens de 1-op-1 sessies in, zodat jij de volgende stap kan zetten.

Ik help je om erachter te komen wat je echt wilt en welke keuzes je kan maken om je doelen te bereiken. Vragen als; Waar werk je voor, wat staat er bovenaan de trap? Hoe zorg je ervoor dat je zakelijke doel je persoonlijke doel versterkt? Deze en andere vragen onderzoeken we samen in de 1-op-1 sessies.

Bij Lichthuis geloven wij dat alles al in jou aanwezig is om tot antwoorden te komen. Mijn rol is om jou te begeleiden in het (opnieuw) ontdekken hiervan. Ik denk met je mee, ik duw, geef gas, trap op de rem en inspireer.

Herken jij deze ondernemersvragen?

Soms heb je net dat éne zetje nodig om tot een nieuw inzicht te komen.

Ik begeleid jou om de juiste keuzes te maken die leiden naar meer balans, geluk en succes. We brengen jouw ambities in kaart op zowel zakelijk als persoonlijk vlak en bepalen wat ervoor nodig is om ze te behalen. We stellen concrete doelen op en zorgen ervoor dat je direct actie onderneemt en in beweging blijft.

Zie mij als jouw sparringpartner, een stok achter de deur, iemand die eerlijk antwoord geeft en met je meedenkt.

Wanneer is coaching iets voor jou?

Hoe ik te werk ga

Ik combineer een 1-op-1 coaching sessie het liefst met een wandeling over de prachtige Hilversumse heide. We wandelen 1,5 tot 2 uur over de heide met een koffie-of-thee-to-go en besteden die tijd 100% aan alles wat jou maar bezighoudt. Het lopen, de buitenlucht en de natuur zijn de perfecte omstandigheden om even helemaal los te komen van het werk en echt samen de diepte in te gaan. Bij slecht weer wijken we uit naar een binnen locatie.

Op basis van jouw vragen, uitdagingen en wensen formuleren we concrete doelen waar je direct mee aan de slag kan. Ik deel mijn visie, leer je diverse methodes, help je om effectiever te werken en je zakelijke en persoonlijke doelen te bereiken.

Werk of woon je in het buitenland, dan kunnen sessies ook online of telefonisch plaatsvinden.

Spreekt dit je aan?

Plan dan direct een heisessie met mij.

Wat levert het je op:

Biografie

“The book had already been written, before the story was ever told”
 Ruben van Pelt –

Ruben van Pelt wordt geboren op 22 maart 1984 in Zwolle. Na het volgen van de havo belandt hij op 17-jarige leeftijd als ‘Exchange Student’ in Jonesboro, een plaats in de Amerikaanse staat Arkansas.  Daar krijgt hij als getalenteerd pianist een piano scholarship aangeboden van de Arkansas State University.

Na het eerste jaar besluit Ruben zijn droom achterna te gaan en verhuist hij naar Nashville. Hier sluit hij zich als pianist aan bij een succesvolle band. Het is het begin van een enerverende periode van 4 jaar touren, slapen op matjes en het uitbrengen van een album.

Van manager naar ondernemer

Na jarenlang touren en zo goed als blut keert Ruben in 2007 terug naar Nederland. Hier ontwikkelt hij zich al snel tot een uiterst succesvol manager bij verschillende bedrijven, mede dankzij zijn authentieke aanpak en unieke methodes. Samen met Maurits Tiethoff gaat hij in 2018 een nieuw avontuur aan. Hij richt de start-up Dobbi op, een stomerij- en wasservice die al snel wordt verkozen tot top-5 disrupter.

Tegenwoordig kent Dobbi een landelijke dekking aan huis, heeft het meer dan 500+ fysieke servicepunten en zijn de eerste stappen over de grens gezet met een lancering van de service in België. Het bedrijf is meerdere malen in de prijzen gevallen o.a. als meest innovatieve stomerij ter wereld en de beste stomerij van Nederland. Als oprichter en brein achter het succes staat Ruben sindsdien volop in de belangstelling en wordt hij geroemd om zijn unieke ondernemers mindset.

Spreker & Coach

Inmiddels geeft Ruben lezingen, workshops en trainingen door heel Nederland, waarbij meerdere vragen aan bod komen.

  • Welke mindset is nodig voor een succesvol ondernemerschap?
  • Hoe kom je er achter wat je echt wilt?
  • Hoe zorg je voor persoonlijke balans in tijden van chaos en exponentiële groei?
  • Welke methodes en werkwijzen leiden tot succes en geluk, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak?


Als bevlogen verhalenverteller deelt Ruben vol passie zijn persoonlijke reis, levenslessen en voortschrijdend inzicht met ondernemers, managers en studenten.

Vraag een GRATIS intake gesprek aan