Coaching

Krijg meer grip op jouw werk- en privéleven. Zorg voor de optimale work- lifebalance zonder stress en gedoe. Bepaal je eigen koers vanuit vertrouwen en authenticiteit. Lichthuis is de plek voor jou als je toe bent aan persoonlijke groei.

NT1_6041
NT1_4465

Over lichthuis coaching

In het leven bepaal je niet altijd wat erop je afkomt, maar wel hoe je ermee om gaat.

Wanneer je in verbinding staat met je eigen lichtbron, lukt het je beter om de grillen van het leven te omarmen, aan te trekken wat je graag wilt en het lef te tonen om je hart te volgen.

“Lights will guide you home” en daar help ik je graag bij.

Wat kan Lichthuis voor jou doen?

Lichthuis begeleidt individuen en teams bij het herontdekken van hun potentie, innerlijke kracht en het doorbreken van patronen. Lichthuis helpt ze om de juiste stap te zetten op weg naar een gelukkig en succesvol leven.

Onder begeleiding doorloop jij je eigen reis, je benut alle antwoorden die van binnen al aanwezig zijn om de verandering waarnaar je verlangt vanuit je essentie te bereiken. Van hieruit kan je waarde toevoegen en successen behalen.

NT1_6113
1:1 coaching
NT1_8936_2
Business coaching
NT1_6273
Online coaching

Werkwijze Lichthuis

Bij Lichthuis staat ervaring- en procesgericht werken centraal.

Je vergroot je bewustzijn op verschillende niveaus, waarbij je ervaringen uit het verleden, het heden en de toekomst ontdekt, verdiept, doorvoelt en opnieuw ankert. Dit is een continu proces, zodat je vanuit elke context een nieuwe beweging kan maken.

Lichthuis begeleidt jou door het maken van verschillende opdrachten, meditaties, visualisaties en opstellingen die je inzicht geven op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau. Deze diepe verankering in je hele ZIJN draagt bij aan de duurzame beweging die jij wilt maken.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en kunde uit de familie- en organisatieopstellingen, de transactionele analyse, voice dialoque, de positieve psychologie en deep democracy.

Wat anderen zeggen

‘Een traject ingaan bij Wieske is een groot cadeau wat ik mezelf heb gegeven. Ik kwam binnen met een hoofd op hol, een lichaam op spanning en ik had geen idee hoe ik hieruit kwam. Wieske heeft vanaf het eerste moment een veilige omgeving gecreëerd en mij begeleidt om diep naar binnen te duiken en te verbinden met mijn gevoel.

Wieske is warm, heeft humor en is helder. Ze heeft een schat aan methodieken en ervaring om het hart, hoofd en lichaam weer met elkaar te verbinden. Ik heb mezelf niet alleen beter leren kennen, maar ook ballast opgeruimd waardoor ik fijnste versie van mezelf ben geworden.

Lieke Dols – Owner The Forward Club

Nieuwsgierig naar Lichthuis coaching?

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem contact met je op .