Voor iedereen die écht wil leven

Ontdek je eigen Lichthuis

Het online programma waarin Lichthuis je 8 weken coacht in het maken van bewuste levenskeuzes en je handvaten biedt die garant staan voor een gelukkig en succesvol leven.


Herken jij het volgende?

Hoe het ontdekken van je eigen lichthuis hierbij helpt

Het is net als uien pellen, laag voor laag pel je jezelf af totdat je bij de kern bent. Wat levert dit jou naast “betraande” ogen op? De meest zuivere informatie, antwoorden en energie van waaruit je focus aanbrengt in je leven. 

In dit online programma ontdek je wat jou tegenhoudt en hoe je hier doorheen breekt. Je leert je oordeel uit te stellen, door eerst te houden van jezelf. Je verbetert je relaties, doordat je leert om te gaan met je eigen behoeftes. Je stelt en behaalt je doelen, doordat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gedachtes, gevoelens en gedrag.

Je leert leven vanuit kracht en vertrouwen

NT1_8822_2

Hoe fijn zou het zijn als:

Wat andere deelnemers van het programma vinden

Ontdek je eigen Lichthuis

Dit online programma vormt de basis voor een gelukkig en succesvol leven. In 8 weken leer jij jezelf gegarandeerd beter kennen, verbeter jij al je relaties, weet je wat je wilt in het leven, vertraag je om te versnellen, ben jij gelukkiger met jezelf, weet je welke stap je wilt zetten en straal je dit uit naar buiten.

Normaal 298,-

Nu Early Bird 198,-

Nieuwe startdatum 1 mei 2023!

VOL = VOL

Benieuwd hoe het werkt?

*** 9-1 & 2-10 2022 UITVERKOCHT ***

100% GARANTIE!

Wij zijn er 100% van overtuigd dat dit programma jou verder helpt en bieden daarom een Niet Goed Geld Terug garantie.

Is “Ontdek je eigen Lichthuis, de basis voor geluk en succes” niet wat je had verwacht? En stop je aan het einde van week 2? Dan krijg je direct je geld terug.

Wat je krijgt met het programma

20 kwalitatieve videolessen

Waarin je stap voor stap wordt begeleid in het vinden van jouw basis voor geluk en succes.

9 effectieve meditaties & visualisaties

Die jou helpen bij het krijgen van meer rust in je hoofd en verbinding met je hart, je gevoel en je verlangens.

30+ uitdagende opdrachten

Waarmee je meer zelfvertrouwen en grip op je eigen gedrag, gedachtes en gevoelens krijgt.

Toegang tot een veilige besloten community

Die jou helpt in actie te komen en te groeien door hulp, uitwisseling en inspiratie van je mede-deelnemers en het Lichthuis team.

Een jaar lang toegang tot alle content en meditaties

Gegarandeerd een jaar lang toegang, zodat je stappen blijft zetten op je pad en je doelen gaat bereiken.

52 weken lang inspiratie e-mails

Ontvang onvoorwaardelijke steun door extra inspiratie e-mails met tips als stok achter de deur.

Hoe het online programma werkt

Nieuwsgierig? Download hier een gratis preview van het online programma

Vul je gegevens in en ontvang de preview direct in je mailbox

Of schrijf je direct in voor de startdatum van 2 oktober. VOL = VOL

Hoe het online programma eruitziet

Je krijgt inzicht in hoe jouw fundament door de jaren heen is opgebouwd, hoe dit je heeft gevormd en waar je nu staat.

Je leert hoe je jouw beperkende overtuigingen en strategie kan herkennen, hoe je deze kan doorbreken en kan ombuigen naar meer zelfvertrouwen.

 

Je leert de informatie die jouw lichaam bij zich draagt te lezen en je krijgt handvaten om de ontspanning in je lijf te vergroten.

Je onderzoekt welke invloed jouw eigen gedachtes hebben op fysieke spanningen, wat je hieraan kan doen en hoe jij je ademhaling gebruikt om de ontspanning in je hoofd en je lichaam terug te brengen.

Je leert hoe jouw verwachtingen, jouw zelfbeeld en jouw gedachtes je relaties beïnvloeden. Je ontdekt wat je “echt” voelt en hoe je hiermee omgaat.

Je leert “gedoe” in de interactie herkennen en doorbreken. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen deel, je hulpbronnen te benutten en te vergroten. Je leert gebruik maken van vriendelijkheid en dankbaarheid in momenten dat het moeilijk wordt.

Met de inzichten van de afgelopen weken ga je jouw nieuwe koers bepalen. Ik help je te ontdekken wat je echt belangrijk vindt, welke persoonlijke waarden hierbij horen en hoe dit bijdraagt aan een gelukkig en succesvol leven.

In deze week ga je concrete doelen stellen en leer ik je effectieve methodes die je helpen om deze te realiseren. Je leert om meteen in beweging te komen en te blijven.

Dit programma is voor jou als...

Dit programma is NIET voor jou als...

Veelgestelde vragen

De tijd die je kwijt bent verschilt per persoon en per week, maar gemiddeld kost het tussen 1.5- tot 2 uur per week.

Het programma Ontdek je eigen Lichthuis, de basis voor geluk en succes, start 3 keer per jaar.

In januari, april en september starten de groepen. De specifieke datum voor inschrijving vind je terug op de inschrijfpagina.

Je hebt een jaar lang toegang tot het programma vanaf de officiële startdatum. Hierdoor heb je de mogelijkheid om na het afronden van het programma alle video’s en meditaties later nog eens terug te kijken en te luisteren.

In het programma Ontdek je eigen Lichthuis, de basis voor geluk en succes werken we met een unieke methode en werkwijze. Tijdens het programma werken we op alle 4 niveaus: Mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel. De Lichthuis werkwijze helpt je jouw vraag te ontdekken, te verdiepen, te doorvoelen en je inzichten opnieuw te ankeren. Het gehele programma is op een professionele wijze voor jou samengesteld. De persoonlijke videolessen, opdrachten, meditaties en visualisaties helpen om je eigen potentie aan het licht te brengen. Deze bewezen aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen de stof tot je neemt, maar het helemaal doorleeft en leert toe te passen. Je voelt en ervaart in al je cellen van je lichaam wat je te doen hebt om vanuit je eigen Lichthuis jouw droomleven te leven.

Het programma valt onder de professionele en persoonlijke begeleiding van Wieske Schilderman, die in de besloten community klaar staat voor al je vragen.

No worries, je volgt het programma op je eigen tempo en in je eigen tijd.

Iedere zondagochtend komt er een nieuwe week vrij. Lukt het je een keer niet om de lessen en opdrachten die week te doorlopen, dan kan je het altijd op een later moment doen. Er bestaat dus niet zoiets als een les missen.

In de besloten community kan je al je vragen stellen. Daar tref je gelijkgestemden die met liefde meedenken, tips en adviezen uitwisselen en je helpen een stap verder te komen. Daarnaast zal het Lichthuis-team actief zijn in de community om vragen te beantwoorden.

Heb je een vraag die echt niet in de groep gesteld kan worden, dan heb je de mogelijkheid om het Lichthuis-team jouw vraag persoonlijk voor te leggen.

Na het afronden van het programma Ontdek je eigen Lichthuis heb je zicht op waar jij van gaat stralen. Je omarmt je kwaliteiten, je eigen energie, het diepe weten in jou dat je de weg wijst in het leven. Je laat het gevoel los dat het leven jou leidt en vertrouwt op je intuïtie, de signalen van je lichaam, doorvoelt je emoties en neemt verantwoordelijkheid voor datgene wat van jou is. Je gaat creëren vanuit je hart en gaat over tot actie om datgene wat je echt graag wilt (klein of groot) te verwezenlijken.

De opdrachten maak je voor jezelf en hoef je niet op te sturen. De opdrachten doorlopen is de beste manier om verbetering op te merken. We vragen je wel je inzichten te delen in de gezamenlijke groep, zodat je van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren. Iedereen herkent wel de gedachte dat jij de enige bent met twijfel, angst, pijn, enthousiasme, trots of bepaalde vragen. Door ze te delen verlaag je de drempel naar kwetsbaarheid voor jezelf en anderen, ga je ervaren dat je beloond wordt voor je stap en vind je herkenning en steun bij anderen.

De Lichthuis straalweek is waarschijnlijk de belangrijkste week van het programma. “Een goed begin is het halve werk, maar een goed begin is pas de helft.” Deze exclusieve-stok-achter-de-deur-week zorgt ervoor dat je alles wat je hebt geleerd gaat toepassen in je leven. Je krijgt nog een laatste zetje aan positieve energie en handvaten die je helpen jouw doelen te behalen. En tot slot vieren we jouw kleine en grote successen en staan we stil bij datgene wat je nog nodig hebt om te stralen als nooit tevoren!

Ben jij klaar voor meer geluk en succes?

Schrijf je dan nu in voor de startdatum van 2 oktober en ontdek jouw eigen Lichthuis.